Genomen Maatregelen COVID-19
FR

Kies voor een videogesprek met uw Ford-verdeler vanuit uw zetel

Bij Ford zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om u onze wagens voor te stellen. Daarom kunt u onze showrooms nu online bezoeken, comfortabel vanuit uw zetel!

Hoe werkt het?

U voert gratis4 videogesprekken met een Ford-verdeler5 naar keuze door op de cirkel rechts onderaan de pagina te klikken. U hebt daarvoor geen extra software op uw computer, uw mobiele telefoon of uw tablet nodig. Eens verbonden, ervaart u identiek hetzelfde als tijdens een persoonlijk bezoek aan onze showrooms:


 • U hebt een gesprek waarbij de verkoper u op basis van uw noden en uw budget het beste model, inclusief de nodige functies voorstelt.
 • U krijgt een 360-graden rondleiding, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant van de wagen. Uiteraard komen de functies waarin u geïnteresseerd bent ook aan bod.
 • Via onze tool “Configurator” stelt de verkoper uw voertuig op uw maat samen. Het scherm wordt gedeeld, zodat u de configuratie kunt bewaren en ze opnieuw kunt bekijken wanneer u maar wilt.
 • De lopende promoties worden uitgelegd en u krijgt eventueel een offerte.
 • U kan een afspraak maken voor een ‘COVID-veilige’ testrit.
 • De verkoper beantwoordt al uw vragen.


Samengevat bezorgen we u een volledige ‘showroomervaring’ bij u thuis of waar u maar wilt.

Hebben onze Ford-verdelers het te druk op het moment dat u belt? Laat zeker uw gegevens achter, dan contacteren ze u opnieuw op een moment dat u het beste past.

En wees niet ongerust, het videoscherm werkt maar in één richting, zodat onze verkoper u of uw huis niet ziet. Tijdens het videogesprek kunt u ook gebruik maken van de chat-functie om bijvoorbeeld uw contactgegevens door te sturen, zodat uw Ford-verdeler u daarna makkelijk kan contacteren.

We hopen dat onze nieuwe service u helpt bij het kiezen van een wagen die bij u past. Veel plezier ermee!
Onze Ford-verdelers staan voor u klaar als u er klaar voor bent.


EXTRA KORTING

Bezoekt u toch liever een showroom “in real life”? Om dit in alle rust en veiligheid te kunnen doen, is het aangeraden om een afspraak vast te leggen. Indien u hier een afspraak maakt voor 31/03/2021, ontvangt u bovendien een extra korting6 van € 250 bovenop al onze andere condities.


 • Ford hanteert een politiek van voortdurende productverbetering. Ford behoudt zich dan ook het recht voor om te allen tijde specificaties, kleuren en catalogusprijzen van de verschillende modellen zonder voorafgaande berichtgeving te wijzigen. Alle inspanningen werden geleverd zodat de informatie, details en omschrijvingen op het moment van publicatie correct waren. Wanneer nieuwe informatie gekend wordt, zullen wij deze op gepaste tijde in deze toepassing implementeren. Wij adviseren u om de voertuigspecificaties steeds na te gaan bij uw Ford-verdeler voordat u een voertuig bestelt. Alle informatie geldt enkel voor de Belgische markt en de meegedeelde prijzen zijn steeds louter indicatief.

  De prijzen voor onderhoud en extra services zijn aanbevolen all-in prijzen, inclusief btw, en waar van toepassing inclusief onderdelen, arbeidsloon, voorgeschreven carrosseriecontrole, en milieuheffing. Contacteer uw Ford Erkende Hersteller voor een finale prijsopgave van de gewenste service.

  De afbeelding is niet bindend.

  • [1] Nettoprijs
   De nettoprijs is de prijs na aftrek van alle onvoorwaardelijke premies en kortingen en is inclusief afleveringskit.
  • [2] Aanbevolen catalogusprijs (personenwagens)
   De aanbevolen catalogusprijs is de prijs incl. 21% btw (tenzij anders vermeld) en is gebaseerd op onze maximumdetailprijzen.
  • [3] Aanbevolen catalogusprijs (bedrijfsvoertuigen)
   De aanbevolen catalogusprijs is de prijs excl. btw en is gebaseerd op onze maximumdetailprijzen.
  • [4] Het videogesprek met een Ford-verdeler maakt gebruik van een telefoongesprek gesynchroniseerd met een online interactieve ervaring. Het telefoongesprek is voor u gratis. Indien er data verbruikt wordt voor de online interactieve ervaring, is dit onderhevig aan kosten die uw provider hiervoor aanrekent.
  • [5] Afhankelijk van de beschikbaarheid van de Ford-verdeler en of een videogesprek mogelijk is (er worden voortdurend Ford-verdelers aan het systeem toegevoegd).
  • [6] Geldig bij aankoop van een nieuwe Ford bij een erkende Ford-verdeler in België en GH Luxemburg, van 1/12/2020 t.e.m. 31/03/2021. Deze actie is niet geldig voor Mustang en Mustang Mach-E. De extra korting is inclusief BTW en geldig voor particuliere klanten, Ford personeelsleden en fleetklanten t.e.m. A+ categorie. Deze extra korting is niet van toepassing in combinatie met Private Lease en is niet overdraagbaar aan derden. Slechts 1 maal geldig per aankoop. De geregistreerde persoon heeft recht op een extra korting van € 250. Printen is geen noodzaak. Deze extra korting wordt meteen verrekend in de aankoopprijs.

Nieuws


Algemene Voorwaarden Privacyverklaring Vacatures